Mario Kart hos Ämelie


FF hos Ämelie innebar Wii-kväll!


Jag var Baby Peach! Ja, jag vann - med tre poäng!

Sen att Ämelie, som var Baby Mario, knappt var närvarande för hon tröstade barn som inte kunde sova, det behöver vi ju inte nämna.
Jag vann! WOHOO!!


Onsdag 21/10 2009


Så här ser det ut när jag ska försöka mig på att "spränga" i biljard. Pathetic. Even I can say that. Men det ännu mer tragiska var att jag inte tänkte på att skjuta med den vita bollen, utan använde istället en röd. Ett misstag jag itne ens fattade att jag gjorde. Fråga mig inte varför. Jag fattar bara inte. What happen?

Onsdagskvällen var iallafall toppen, jag uppskattade tiden jag spenderade på puben till en timme, men det visade sig vara det dubbla.. Haha. Jag var hemma kring midnatt iallafall. Och det var då jag kom på att jag hade en uppsats att skriva till skolan dagen efter. Ja, så kan det gå. Min uppsats blev iallafall awesome. Hoppas Magister Tony håller med bara.


Harry Potter II The Chamber Of Secrets


Söndagkväll är filmmys med liten gos-pojk. Jag kände mig som världens bästa au pair som lugnt och sansar kunde förklara vad alla karaktärerna hette och om de var baddies or goddies. Och varför Dobby var en goodie, fastän han gjorde dumma saker mot Harry hela tiden.Vi blev inspirerade och Josh sprang till sitt rum och hämtade trollspön (två träpinnar) och vi kastade förtollningar på varandra. Det har varit en mycket givande kväll.


Idag: Avslutas min dietMr Penguin


När jag kom ner till vardagsrummet idag satt Mr Penguin i fönstret och väntade. Jag vet inte vad han väntade på, men jag tror att det var något viktigt.

Så jag väntade med honom.


RSS 2.0