Helgen

På torsdag saknade jag Glenn så att jag mådde dåligt.
Fredag puben i Farnham med klasskompisar, träffade lite nya mysiga människor.

Lördag sovmorgon och sedan partaj i London. Jag sminkar mina ögon svart varpå Joshua tittar lite funersamt på mig. Sen säger han"Erykaaaah... Your eyes are black!" "Oh... Well, yeah haha, they are". Han skrattar lite för sig själv. "Are you an alien?" Han fortsätter fnissa och titta en stund, kanske för att försäkra sig om att det verkligen är jag. Jag förstår honom, ibland kan det vara lite svårt att veta.Vi lämnade klubben kring lite innan tre då vårat tåg skulle gå från Victoria Station 3.20. Jag kollade internet. Internet är inte att lita på. Hursomhelst, när vi kommer ut till tunnelbanan så är ju den stängd, vilket jag inte alls har haft en tanke på. Så vi har tur och får tag på en buss som tar oss till stationen. Väl där går det inget tåg till Farnborough 3.20, utan klockan 4.00. Så vi väntar. Tåget kommer och vi hoppar på. På Gatwick airport får vi kliva av och vänta och här börjar jag frysa. Väl där ska vi åka buss till Reigate station där vi ska ta tåget vidare till Farnborogh. Men väl där, halv sju på morgonen går det inget tåg till Farnboro'... Istället går det ett tåg till Guilford! Så mycket bättre. Väl i Guilford har morgontågen börjat gå hem till Ash och när jag halv nio på morgonen skuttar hem över ängen i mina klackar och hoppas över häcken så ser jag genom glaset på ytterdörren att det minsann är vaket folk hemma. Josh sitter och leker på golvet i hallen och Rob frågar ifrån köket om jag vill ha te. Sam spelar xbox och snart kommer Sandra ner och undrar om jag vill ha lite English Breakfast.
Så awesome...
Sover lite grann under dagen och kliver upp kring fyra för att åka in till Farnham igen för att träffa tre andra svenska tjejer.
Det var min helg. Toppen!


Towards London


En man på tåget tyckte jag var trendigt klädd. Han jobbar på Topshop så jag blev smickrad. Fick höra att jag var nautical, vilket jag hörde som Naughty, Cold. "Excuse me sir, but I'm a Friendly and Warmhearted girl". Men okej, nautical, seglartema. Check.


On Avon, Picadilly


Moi et Pauline. Och ja, tummen över flaskmynningen; det är vad som gäller.


Finally!


Det tog ju bara fem veckor att fixa frimärken. Tänk, jag har varit här i fem veckor!


Min lasagne kommer vara farligt god


Too cool for school?


Skulle inte tro det. Första dagen på college idag.


Shopping i Guilford


Bye bye money, hello Denim dress, Sketch pad, Coulering pencils, Notebook for studying and Tee. Lovely.


Lördagkväll!


Monopoly. Sam vann.
Sedan ut och snurra med bilen en timme. Lovely.


Fredagkväll!


Mmmm, hetsäta.


Gårdagen i Woking

Började med att jag missade tåget till Woking från Guilford. Så mycket sämst! Men äsch, kvällen blev ju lyckad ändå. Middag på ett ställe, minns inte vad det hette, men K var defenitivt inblandad. KFC? Kan det ha varit så?
Sedan öl och dessert på något ställe.

Glada flickor!

 
Finns det såna hära automater på alla offentliga toaletter i england?


Disney: FAIL!

Någon mer än jag som känner sig lurad?


Promenad

Sugen på att se hur det ser ut där jag brukar promenera?


Långa, raka stigar, föredetta järnväg. Jag har nog inte läst en polluxbok av en engelsk författare som inte beskriver hur " det täta lövverket bildar ett valv äver stigen".


Den som vill kan ta en liten svtickare på de väl upptrampade viltstigarna.


Hårda bud...
Paparazzi? Yes indeed!


Här brukar jag sakna min  ponny.


Woking


Middag på Nando's i Woking idag med Johanna, Hanna och den nya franska tjejen Pauline som tar över efter Hanna då hon flyttar tillbaka till Sverige på lördag. Tack för en trevlig kväll!

På tåget hem satt ett högstadiegäng och citerade Not another teenmovie. Jag kunde inte låta blir att längta tillbaka till högstadietiden.

 


London

Var in till London idag för att träffa en Modell agentur. De gillade mig men jag har inte bestämt mig för om jag gillar dom. Jag fick ta lite bilder, vilket var roligt då jag aldrig blivit fotograferad i studio förut. Efter agenturen åkte jag runt i london. Ett besök på Picadilly Circus var väl tvunget. För att smälta in i mängden fiskade jag upp kameran ur väskan.

¨
Gillar lillkillen i hörnet. Han är cool.


Hamnade i en mysig park där löven börjat trilla ner på marken.


Alla stannade och knäppte kort på dessa människor. Så även jag.


Det fanns långa alléer överallt. Jag gillar alléer.


Sen sprang jag på Buckingham Palace.


Där fanns det en staty-grej med en guld-grej längst upp.


När jag skaffar hus ska jag ha såna hära grindar med guld...


... och bäbisar längst upp. Eller ja, skippa bäbisarna.


- Hey, is that Big Ben?
Ett gott skratt förlänger livet. Jag mest bara log.


Idag: Stryka tvätt
Idag har jag strukit tvätt.

And guess what?I hate it.


Brev till mormorFyra a4-sidor blev det till slut. Plus min nya adress. Nu behövs bara frimärken!


Idag: Inskrivning på collegeIdag körde jag en massa bil, först till Farnham där mitt lilla college ligger, och sedan ut till Aldershot för att handla lite. Bilkörningen börjar kännas okej och nu när jag börjar skolan blir jag så illa tvungen att lära mig fickparkera; det om något kommer kännas spegelvänt.


Idag: Date med Henry


Kingston med Hanna

Äventyrade med Hanna igår, målet var att komma till Kingston för att spendera lite pengar på kläder. Istället gick de mesta av utgifterna till tågbiljetter. En resa till Kingston med bil tar kanske 40 minuter. Men tack vare min och Hannas tåg-åkar-skills tog det tre och en halv timme. Anledningen?

Jag gick hemifrån halv tolv och tog tåget från Ash till Guiford, och från Guilford till Woking. I Woking träffade jag Hanna och vi åkte till Clapham Junction, där vi insåg att vi åkt för långt. Tåg tillbaka till Surbiton och därifrån vidare till Wibledon och därifrån vidare mot Hampton Court utan biljett och höll på att få betala böter, men kontrollanten suckade och skakade på huvudet a la "stackars dumma svenskar...!" Väl framme i Hampton Court verkade det inte gå några tåg mot Kingston så vi gick en halvtimme kanske innan vi var framme.
En superdag helt enkelt!


Gissa vad som mötte mig första kvällen här?Man kan inget annat göra än att trivas.


Monopoly

Nu har pojkarna börjat skolan, inget mer monopoly under dagarna... Vad ska jag ta mig till?


To whom it may concern


Helgen i Brighton


Joshua


Bygga sandslott!

Segelbåtar

 

Helgen i Brighton var kanonbra, fick besöka havet för andra och tredje gången i mitt liv och dricka vin för första gången. Brighton ska tydligen vara en partystad, vem ska jag ringa om jag känner för att dra dit och festa?


Välkommen till min nya blogg!


Här kommer jag lägga upp bilder eller skriva om hur underbart det är att bo i England är eller berätta om hur mycket jag saknar från Sverige.

Några frågor på det?


RSS 2.0