Valborg

Igår var jag med Carolin och Stina på Queens Head! Det var trevligt. Det var open mic, meaning att folk sjöng och spelade. Tanken är att vi ska sjunga där en dag.Denna man spelade. Gosh. What can I say. He was sooooo awesome.

Just nu är jag hos Stina, vi har hunnit med en del. Först kom jag hit och jag och Stina dekorerade en sockerkaka hon gjort, läs: jag gjorde en gris och ett hjärta av icing, medans hon gjorde retesn. Därefter gick vi och mötte Emelie och i gemensam trupp styrde vi våra steg ner mot staden för att möta Carolin, vilket vi inte gjorde då hon inte ens hunnit hemifrån då vi kom fram till hennes port. Så vi gick till Sainsburys och handlade kyckling och diverse annat och gick till Tesco och köpte sprit och groggvirke. Sedan gick vi hem och nu har jag ont i mina fötter.Här har syrénerna börjat slå ut och de luktar så gott!
På väg hem så hittade vi en kundvagn. Den tog vi så klart så att vi skulle slippa bära på allt. Och jag fick åka! Awesome. Vi sjöng på Ronja Rövardotter och Karlsson på taket - låtar. Sedan lämnade vi kundvagnen utanför en antikaffär. Får jag också tillägga att vi inte behöver vara alkoholpåverkade för att hitta på tokigheter.
Och nu ska vi grogga och äta middag. Tokigt! Tokig Valborg minsann.
Hurra!


Helgen med tjejernaHar haft en kanonhelg med tjejerna med sedvanliga Cobbett på fredagkvällen och på lördagen åkte vi till Hanna i the hills för att picnica i parken där. Sedan åkte vi till Farnham och såg Paranormal Activity hos Carolin. Den filmen rekommenderas till alla som vill bli lite rädda. Verkligen. Vi satt alla fyra (jag, Hanna, Carolin och Stina) och kramades och skakade och skrev av rädsla. Den var hemsk. t bra.
Sedan blev det Cobbett plus The slug på kvällen och inatt när jag skulle köra hem med min lilla fiat punto så la styrsevon av. Eller nått. Den var riktigt tung att styra. Inte trevligt. Det blir bilsjukhus för den i veckan.

Idag har vi varit här hos mig i Ash då jag inte vågat köra någonstans. Picnic igen i underbart väder. Jag hade på mig jeans när tjejerna kom och blev beordrad att byta om till klänning. Det är sommarväder här! Jag har till oh med fått lite färg på axlarna/armarna. Som det kan gå va.
Imorgon är allt tillbaka till det vanliga. Påsklovet tar slut. Tillbaka till skolan för både mig och barnen. Ska bli spännande att få veta om jag klarade mig någorlunda på min mock exam som jag hade innan påsk. Har inte så höga förväntningar dock, är inte helt nöjd.

Nu blir det nog en promenad i solskenet!


Påsken 2010

På Heathrow, kring 6 på morgonen.
Glenn: Fy fan vad jag är cool! Köpa chips såhär tidigt liksom, OMG!
Glenn var söt och snäll och diskade och lagade mat.
Eftersom att jag har fyllt 20 var det på sin plats att springa in på system bolaget. Det fick bli en pytteliten vinflaska, kändes liksom inte så speciellt att kunna handla där... Men men. Been there, done that.
Vi gick på promenader i vårsolen...... Och såg Kick Ass på bio. Rekomenderar den!Hade en kanonbra ledighet i Luleå. Vill tillbaka.


Nu är jag i Luleå

Ska spendera påsken med världens bästa Glenn!


RSS 2.0