Roadtrip! Dag 2


Efter Birmingham så åkte vi vidare norrut till Liverpool. Vi fick inga bra vibbar från den staden. Hela staden kändes som ghetto och vi struntade i att stanna bilen och kliva ur.Så här såg bostäderna ut i Liverpool. Vi såg nog inte ett enda hus där man kunde se in genom fönstrena. Det var ännu vanligare att ha tråkiga plåtar för fönstren, och för dörrar för att folk inte skulle kunna bryta sig in.På väg till Manchester hittade vi ett IKEA!Gosedjur!

Och så klart lite "svensk-shopping".

Har bara denna bild från Manchester. Inne i en stor galleria hittade vi Clas Ohlson! Det tyckte vi var spännande.

Vi shoppade hela dagen och vid femtiden så var vi lite trött aoch bestämde oss för att gå upp till bilen som vi parkerat på en gata i ett bostadsområde. Typ. Vi skulle ta en liten tupplur för att ladda batterierna innan vi skulle festa loss, vi hade under dagen sett ut några bra gayklubbar dit vi skulle gå. Men gissa vad? Vid niotiden vaknar jag och frågar om vi verkligen måste festa idag. Näeeeej, svarar tjejerna och vi somnar om. Sover hela långa natten och vaknar vid niotiden på morgonen. Sedan åkte vi vidare. Manchester var en fin stad.

 


Roadtrip! Dag 1


 Efter en lyckad tripp till Portsmouth så var vi laddade att åka ut på en längre resa, så när det var bank holiday på en måndag (=långhelg) vecka 21 så tog vi bilen och åkte norrut i landet.Carolin var med, och hela helgen hade vi all aggro på cyklister. Och joggare. Och fotgängare.Vi åkte först till Birmingham,  där vi hamnade på 70-tals klubb och festade med smurfar...... Kanonkul!Vi är för coola för oss själva.Vi blev kompis med vakten, trots hans förmåga att se cheesy ut på kort.Vi träffade tomtenissar...... och vi hängde med statyer.

Sedan gick vi hem till bilen som stod i ett parkeringshus. Jag vaknade upp vi fyratiden kanske, tror att någon stod och knackade på fönsterrutan. Sedan när jag vaknade till så hörde jag motorljud. Jag satte mig upp och kikade ut, en väktare hade stått med sin bil bredvid våran och körde iväg och försvann bakom en cementvägg. Där stod han typ en kvart innan han körde iväg helt. Mycket märkligt. Och vi blev illa till mods och körde därifrån. Istället hittade vi sovplats på ett serviceställe efter vägen.
Där väcktes vi efter ett tag av en bil som körde upp på en trottoarkant och in i en buskade samtidigt som han tutade. Och en svart bil som stod bredvid våran såg vi blev bortskjutsad av en bärgningsbil. När vi vaknade igen någon timme senare, så var bilen tillbaka! Och gissa vad? Efter en liten stund kom en annan bärgningsbil och skjutsade bort den, igen! Mycket märkligt. Märkligt, märkligt.
Men vi hade ändå kul i Birmingham!


Portsmouth med Hanna


Helgen v.20 var jag och Hanna i Portsmouth!Vi tittade på fina båtar....Önskade att vi var pirater...
Hängde vid kajen....Och festade!!Klättrade på högtalareBlev utskällda av vaktenHanna was on fireOch jag satt i solen.

Det var en toppenhelg i Portsmouth. Jag och Hanna försökte oss på att komma in på nattklubben Tiger Tiger, men fick inte komma in då vi inte var 21 år. Vi försökte oss på att komm in genom bakdörren, men där var det en vakt som sa åt oss att vi inte fick komma in. Så vi gick in på en annan klubb och sen när vi skulle hem därifrån så hamnade vi vid Tiger Tigers bakdörr igen, och då lyckades vi snika in! Så vi röjde runt på dansgolvet innan vi gick hem till bilen, där vi sov mitt på en stor parkering vid shopping-gallerian.
Kanonkul! 4 av 5 toasters.


Guess who?!

Titta vad man kan hitta när man kollar vad det är för "boll" mitt på sängen! Han hade lyckats snirkla sig under överkastet, den rackar'n. Katter är knasiga.

Men ganska söta.
RSS 2.0