Nu är jag 20!
Jag och min kanongoda, överdekorerade tårta.

Stort tack till mina fabulösa flickor och fantastiska Glenn <3


Planer inför min 20-års dag


Idag har varit en chill dag - har dammat huset och sprungit en sväng. Sedan åkte jag in till Farnham för att träffa tjejerna hemma hos Carolin. Har precis betalat biljetterna till Thorpe Park dit jag och Glenn och tjejerna ska på lördag då jag fyller 20! Kommer bli helt fantastiskt roligt! Är så taggad och förväntansfull!
Fick även låna Carolins tyllkjol för vi ska vara utklädda till dockor!
Efter Thorpe Park blir det kalas i Farnham i parken eller hos Carolin, och därefter utgång i Guildford!
Kan det bli bättre?


Att vara en förebildFörra veckan tecknade jag och Joshua efter skolan en dag, han valde ett Star Wars tema så jag ritade Chewbacca och Darth Vader. Det blev inte så likt men. Haha, Joshua stannade emellanåt upp och tittade på min teckning och sa: Ohh, that's actually quite good Erikaaaaah!Sen på kvällen stod han i lekrummet och granskade min teckning, vad gör du? frågade jag. Han svarade: Nothing, just looking at your picture. It's cool.
Haha, lite smickrad jag blev.
Gissa vad jag hittade idag! I hans rum!Vilken toppenbild va? :)


Hata au pair-livet Del 3
Jag glömde ju nämna ännu en grej. Jag har dammat insidan skåplucks-gallret på tv-bänken.
Hur var det nu, det här med vad som kan klassas som dagliga sysslor?

 


MåndagIdag har jag haft en ganska aktiv dag, om jag får säga det själv. Inte i den mån att jag tränat och varit duktig på så vis, utan för att jag fått mycket gjort.

Dagen började somv anligt med att städa undan efter frukosten, och därefter åka iväg tidigare än vanligt till colleget. Det har varit stora gula skyltar efter vägen senaste tiden som indikerar att min väg till skolan kommer att vara stängd. Så, iväg en kvart tidigare så att jag hinner i tid ändå, även om jag måste köra en massa konstiga omvägar. MEN! Inga vägavstängningar över huvud taget. Toppenbra, och jag var framme en halvtimme innan exam började.
Skrev på två timmar en rapport med plan och draft, inkasserade pengar från Hanna via min lärare Tony. Sprang ner till Natwest och satte in pengar på mitt kort och sedan upp till colleget igen för att hämta bilen och åka hem.
Väl hemma så fick Aladdin stå på medans jag strök hiskeligt mycket tvätt, tvättade två maskiner åt barnen, dammsugat nedervåningen och dammat YTTERLIGARE persienner. Nu har jag dammat alla persienner i huset och den som klagar på att persiennerna är dammiga i detta hus... Hur är det vi brukar säga brudhalvor? DET ÄR DÖDSSTRAFF PÅ DET!!!!!
Hm, sedan har jag hämtat Sam på bussen och toastat bagels åt båda barnen OCH stått modell när de vill fota någon med sina nya DSis. Eller hur säger man Dsi i plural nu igen?
Just nu lagar jag mat. Eller ja, potatisen kokar. Därför har jag tid att blogga. Potatisen ska sedan stekas och så ska fisken in i ugnen. Men först ska jag ta itu med tvätten som just tumlats klart.
Sedan efter det så sticker Sandra tillbaka till jobbet och Rob åker och tränar så jag blir barnvakt.

Vad har ni gjort idag??


Fram med paraplyet

It's another rainy day.


Hata au pair-livet Del 2


Har jag berättat om golvet i köket och hallen? Det är så blank att man kan spegla sig i det.Titta bara! På detta golv syns varje dammkorn.

Det är inte nog med att jag måste dammsuga på tisdagar och torsdag, tycker ungarna. Så de häller ut halva flingpaketet på golvet.Un-cool.


Tjocksockar <3

Jag har hål i mina tjocksockar på grund av överanvändning. Jag är galen i tjocksockar. Det ska jag blogga om! tänkte jag och tog ett kort. Det ironiska är att när jag kollar på bilden på datorn så ligger det ännu ett par välanvända tjocksockar, eller tjocktjockar eller tjockisar eller stickesockar eller vad ni nu väljer att kalla dom, i bakgrunden. Hmm. Detta paret får nog sakta somna in i soptunnan. Byebyeeee tjockisar.
*vinkar och gråter*


Jag sitter ute i trädgården och myser!

Hur har ni det, där hemma i sverige?


Hata au pair-livet Del 1I mitt kontrakt står: Help with the daily household chores.På vilket sätt är dammning av persienner en daglig hushålls-syssla?


HÅLL HUVUDET KALLT!

Sa Erika och stoppade huvudet i frysdisken.Jag har fått mitt certificate!

 

 Nu har jag bara två till att skaffa, exams in june.


Alice in WonderlandVar med Hanna på puben i Beacon Hill igår, från och med nu mer igenkänt som "The Hills" bara för att det ska låta lite coolare än vad det redan är. Sjöng kareoke och spelade biljard och träffade galna engelsmän/kvinnor. Eller, det var i och för sig vi som var galna. De galna svenskarna kallas vi, vart vi än hamnar.


Idag blev det då frukost på Coffee Culture och turistande i Guildford, trots att jag varit där tusentals gånger har jag inte fotat något alls. Inte bra alls, Guildford är hur vackert som helst!På High Street, Guildford. Myspys-söndag.
Därefter var det dags för 3D bio. Ja, vi behöll glasögonen efteråt.Vi såg Alice in Wonderland.
DominoeffektJag älskar OKGO, mest på grund av deras videos. Vad sägs om den här?Jag älskar delen med flaggorna, och den med teven! Och sen när allt bara blir kaos på slutet. Suveränt!


Hälsade på Hanna i Beacon Hill


Där var det vår minsann. Precis som i resten av england. Ja, det är början av mars. Jag älskar england!

Sen hittade jag Glenns väg också!
Också lekte jag och Hanna i lekparken, men jag har inte bilder därifrån.
Fredag på The Slug


Inspektion av Slugs toaletter.Godkänt! Trots blött golv.RSS 2.0